Salıpazarı İlçesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden İmren Nilay Tüfekci’ye, İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin ve Salıpazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kahramanoğlu eşlik etti. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin ardından fabrikaları ziyaret eden Tüfekci, ‘‘Bu işletmelerin kurucularına çok büyük teşekkür ediyorum. Samsun kadınının elinin değdiğinde güzelleşmeyecek yer yoktur. Bugün karşılaştığım emekçi kadınlarımızın ilgisine ve sevgisine de ayrıca teşekkür ediyorum. Kadının gücünü hep birlikte göstereceğiz’’ dedi.

FATURAYI HALKA KESENLER 31 MART’I BEKLEYİN

Samsun Büyükşehir Adayı Tüfekci, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde karşılaştığı görüntünün Samsun’un her yerinde olduğunu ve bu kötü tabloya dur diyeceklerini vurgulayarak, ‘‘Esnafı bitirdiniz. Tarımı bitirdiniz. İstihdama katkınız olmadı. Sahi siz 23 yıldır ne yapıyorsunuz? Derdiniz Samsun değil anladık da bunca insanın ekmeğine, emeğine bile yaptığınız zamlar ile taş koyar hale geldiniz. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan şehirlerden biriyiz. Bunca imkanın olduğu bu topraklarda, vatandaşın karşısına elektrik faturasından pahalı su faturası çıkartmak hak mıdır soruyorum size. Tüm Samsun halkına sözümdür, göreve gelir gelmez su faturalarındaki her ay binen TEFE/TÜFE zamları Samsun tarihinin kötü hatırlanacak bir hatırası olacak kalacak’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

HALKIN OYUYLA HALKA KARŞI GELİYORSUNUZ

Bugüne kadar açıkladığı projelerinin detaylarını vermeye devam eden Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Güçlü Köy Güçlü Samsun’’ projesine vurgu yaparak, ‘‘Bu şehrin şah damarı tarım. Zaten bu şehre bir şey yapmadıkları, olanı yıktıkları yetmiyormuş gibi şah damarlarını da kestiler. Tarımı bitirdiniz, istihdam alanları açmadınız, çiftçiye üreticiye destek olmadınız, destek olacağız alacağız ürünlerinizi dediniz almadınız. Siz, bu halkın aklıyla 23 yıldır alay ediyorsunuz. Size gösterilen bu teveccühe karşılık ne yaptınız bu halk için. Ne yaptınız Samsun için. Güçlü köy güçlü Samsun diyoruz, kadın istihdamını artırarak önceliklendireceğiz diyoruz. Bu şehir için rant projeleriyle değil, insan odaklı, üretime, kalkınmaya yönelik projeler ile geliyoruz. Nasıl yaptığımızı ise 31 Mart’tan sonra evinizdeki koltuklarınızdan rahat rahat izlersiniz. Milletin size güvenerek verdiği koltukları daha fazla meşgul edemeyeceksiniz. Halkın oyuyla, halka karşı geliyorsunuz’’ diye konuştu.