19 MAYIS İÇİN 19 MAYIS RUHU

İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İlçe başkanı Ömer Camgöz ve Belediye Başkan Adayı Erdal Koçbıyık ile birlikte ilçede vatandaşla bir araya geldi. Tüfekci, Büyükşehir ve 19 Mayıs ilçesinin projelerini, 19 Mayıs için 19 Mayıs ruhu ile çalışacağız diyerek, ‘‘Kurtuluşun ve milli mücadelenin başladığı bu şehrin potansiyeline ulaşması için bir türlü yatırım yapılmayan bir başka ilçesinde, 19 Mayıs’tayız. Bir atılım yapmak bir kenara dursun, elimizdeki imkanları bile kullandırmayan, onu parlatmayı bilmeyen bir yönetim anlayışı ile 23 yıldır yönetiliyoruz. Dünyanın en güzel sahil şeritlerinden biri olan Samsun'da ve 19 Mayıs’ta bu bölgeyi canlandırmaya yönelik hiçbir şey yapılmıyor. İlçe nüfusu sürekli göç veriyor, bu da şehrin düzenli olarak kalkınmasını ciddi sekteye uğratıyor. Biz 19 Mayıs için 19 Mayıs ruhuyla yola çıktık. İlçemize turizm anlamında ciddi yatırımlar sağlayacağız. Ancak önce çok hızlı bir şekilde alt yapı problemini çözeceğiz. Bütün altyapı sorunlarını çözerek gözümüzü turizme, istihdama, spora, kültüre, sanata, tarıma, hayvancılığa, üretime dikeceğiz. Sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla yolumuza tam gaz devam edeceğiz. Kaldırım yapıp yıkmayı hizmet sananlara, insan odaklı belediye yönetimi neymiş göstermek için geliyoruz’’ diye konuştu.

BU SEÇİMİN KADERİNİ KADINLAR BELİRLEYECEK

İlçedeki çalışmalarına esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam eden İmren Nilay Tüfekci, karşılaştığı kadınların yaş fark etmeksizin kendisine büyük bir teveccüh duyduğunu ifade ederek buna layık olacağını söyledi. Samsun tarihinin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Tüfekci, ‘‘Bir ilki başarmak için yola çıktım. Bu yolda en büyük destekçim de doğal olarak kadınlarımız. Gittiğim her sokakta, pazarda ve dernekte kadınlarımız beni bağrına bastılar, desteklerini ifade ettiler. Kadının gücünü Samsun'da ilk defa iliklerine kadar hissedecekler, hissettireceğiz. Kadına yeterli hizmeti gerçekleştirmeyen, özel istihdam alanları açacağız diyerek yıllardır neredeyse tek bir şey yapmayanlar artık görüyorlar ki toplumun her kesimi için somut projelerle gelen biri var. Daha önce de söyledim. Panik yapıyorlar. Sanıyorlar ki biz kadınları da, gençleri de, esnafı da yine kandırabiliriz. Bu seçim diğerlerine benzemeyecek. Akılları sıra şehri sorunlu göstermeye başladılar. Sanki Samsun’u uzun yıllardır başkaları yönetiyormuş gibi. Sorun Samsun’da değil beyler, sorun sizde’ şeklinde konuştu.

19 Mayıs ilçe SKM açılışına, İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, 19 Mayıs İlçe Başkanı Ömer Camgöz, 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Erdal Koçbıyık, partililer ve vatandaş katıldı.