Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan programı kapsamında ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bir yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan yapmış olduğu konuşmada Demircan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “2023 hedeflerimiz için ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte sürekli sahadayız. Bu çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizlere güç veriyor.” Dedi.

Demircan, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler daha sonra Havza Belediyesini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini ifade ederek; “ Önceliğimiz halkımıza hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmak. Bunun içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra Havza Buğday Pazarını ziyaret ederek burada esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Buğday Pazarı ziyaretinde Havza Buğday Pazarı Derneği Başkanı Sencer Gedik ile bir araya gelerek hasat hakkında ve buğday pazarı hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlar ile yapmış olduğu sohbete dünyanın yeniden şekillendiğini belirterek; “Dünya hızlı bir şekilde yeniden şekil alıyor. Yeni Dünya düzeninde Türkiye önemli bir yere sahip olacak. Bunu da 2023 yılında sizlerin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz destek başaracağız.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve beraberindekiler daha sonra Havza Ziraat Odası Başkanlığını ziyarete ederek burada Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldiler.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Milletvekili Demircan’a çiftçilerin taleplerini ileterek bir süre sohbet ettiler.

Milletvekili Demircan ve beraberindekiler Havza programının son bölümünde ise Havza Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek burada üretime geçen fabrikalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldılar.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Havza OSB ziyareti esnasında Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile görüştü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza OSB’de doluluk oranın hızlı bir şekilde yükseldiğini belirterek; “ OSB’mizin 4500 dekara çıkarılması için çalışmalarımız devam ediyor. Yine demiryolu yükle rampalarının yapımı içinde çalışmaktayız. Demiryolu yükle rampasının yapılması ile Havza OSB’nin ülke ekonomisine katkısı artacağı gibi daha çok yatırımcıyı Havza’ya çekecektir.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan gelişen ve gelişen dünyada Türkiye'nin sanayi ile de yer alacağını belirterek; “Ülkemiz artık kendi teknolojisini üreten ve dışa bağımlılığı her geçen gün azalan bir ülke. Sanayinin gelişmesi için, bölgede istihdamın artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Havza organize sanayi bölgesi ile birlikte göç alan bir ilçe olacak.” Dedi.