Samsun milletvekili listelerinde hem genç hem de Türkiye'nin tanınmış ve sevilen siyasetçileriyle birlikte yola çıktıklarını ifade eden Aksoy; "Çok güçlü bir milletvekili listemiz var. Hepsi kendi alanlarında kariyerli ve sevilen isimler. Gece gündüz demeden sıralamaya bakmadan her adayımız partimizin başarısı için çalışıyor. Bu bizlere de güven veriyor. Onların azmini ve kararlılığını gördükçe Samsun'da 1. parti olacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

 

Partilerinin Türkiye'nin geleceğini inşa ve insanların huzuru ve mutluluğunu tesis etmek için çalıştığını ifade eden Aksoy; "Sayın genel başkanımız bugüne kadar şahsi ikballer üzerine siyaset yapmadı. Hep Türkiye dedi önce millet üzerine siyaseti önceledi. Bunu halkımız görüyor ve biliyor. Hem Samsun'da hem de Turkiye'de ciddi bir oy alacağız. Millet bizi çağırıyor." diye konuştu.

Seçimlere az bir süre kaldığını ve güçlü kadrolarıyla Samsun'da tarih yazacaklarını sözlerine ekleyen Aksoy; "Biz sahadayız. Halkımızın büyük bir değişim istediğini görüyor ve biliyoruz. 14 mayıs bu değişimin ve yüzyıllık seçimin bir dönüm noktası olacak. Biz kazanacağız millet kazanacak. Az kaldı." diyerek sözlerini tamamladı.