Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, modern şehircilik kimliğine uygun alanların oluşturulmasına büyük önem veriyor. Bu doğrultuda il genelinde yoğun bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde vatandaşların güzel vakit geçireceği ve ‘Ihlamur Vadisi’ adını verdiği bir park inşa etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Ordu Devlet Hastanesi ile Doğakent arasında kalan ve yıllardır âtıl halde bulunan alanda yapımını tamamladığı ‘Ihlamur Vadisi’ mahalleye renk kattı. 15 dönüm alan üzerine kurulan ve mahalledeki önemli bir boşluğu dolduran bu park, açıldığı günden bu yana mahalle sakinlerinin ve çocukların uğrak noktası haline geldi.

İçerisinde yeşil alan, süs havuzu, bisiklet ve koşu yolu, begonit kaplama sert zemin, çocuk oyun alanı ve fitnees alanı, havuz sistemi, otopark, dış mekân aydınlatma elemanları, bank, kamelya, pergole ve çöp kovalarının yer aldığı park görünümüyle de Şahincili Mahallesi’ne çok yakıştı.