B2B ilişkiler ve tahsilatlar, B2C ilişkilerinden ve tahsilatlarından daha karmaşıktır. Bu nedenle, işletmeler arasındaki ilişkilerin doğru kurulması oldukça önemlidir. B2B işlemleri, taraflar arasındaki uzun bir süreçten geçer ve ihtiyaçları değerlendirme, eşleştirme, ürünleri veya hizmetleri dikkate alma, işi araştırma, güven inşa etme ve ardından karar verme aşamalarını içerir. Ancak, etkili bir B2B süreci, işletmenizin iyi nakit akışına sahip olmasına yardımcı olabilir.

 

B2B faturalandırma, ödenecek hesapları ve alacak hesaplarını, krediyi, finansmanı ve faturalandırmayı içerebilir. Bu süreçte, ödemeler döngüsel olup, işleme alınmadan önce onay gerektirebilir. Bu nedenle, her iki tarafın da ödeme sürecine dahil olması ve imzalı bir sözleşme ile belgelenmesi gerekir.

Online Tahsilat (B2B)

 

Etkili bir B2B süreci, bir şirketin her zaman önemli miktarda işletme sermayesine ve iyi nakit akışına sahip olmasına yardımcı olabilir.

 

Temelde her türlü ödemenin alınmasını sağlayan Bayi Tahsilat, genellikle bayilerden, alt bayilerden ödeme almak ya da okul, site, kulüp, dernek, vakıf ya da apartman aidatı gibi ödemeleri almak için kullanılmaktadır.

 

Finrota, netahsilat ürünü ile işletmenizin bayi, alt bayi ya da diğer ödemeleri almasına yardımcı olur. Bu sayede, müşterilerinizin ödemelerini kolay ve güvenli bir şekilde yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ödeme yapmak isteyen kişi, özel olarak oluşturulmuş tahsilat sayfasına girerek kayıtlı bilgileriyle giriş yapar ve ödeme yapabilecekleri tutar ve kart bilgisi sayfasına yönlendirilir.

 

Finrota, işletmenizin bayi ve alt bayileri ile sorunsuz ve takibi kolay bir ticari süreç gerçekleştirmesine yardımcı olur. Her türlü ödemenin alınmasını sağlayan online bayi tahsilat, birçok ödemeler için kullanılabilir. İşletmenizin finansal süreçlerinde kolaylık sağlamak için Finansal Teknolojide Rota, Finrota'yı tercih edebilirsiniz.

 

Finrota, B2B süreçlerinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış bir platformdur. Netahsilat ürünü, işletmenizin ödemelerini hızlı, güvenli ve otomatik hale getirir. Bu sayede, müşterilerinizin ödemelerini rahatlıkla yapmalarını sağlayabilirsiniz.

 

Finrota online tahsilat ve açık bankacılık ürünleri ile en iyi çözümleri sağlar. İşletmenizi daha etkili ve verimli hale getirmek için hemen Finrota'yı ziyaret edebilirsiniz.