Vatandaşlara yeni taşındığı yerde hizmet vermeye başlayan Bafra Belediyesi, birçok birimini burada bir araya getirdi.

Bu doğrultuda hizmet binasının zemin katında Emlak İstimlak Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Ruhsat Servisi, Zabıta Müdürlüğü ve birimleri, Makine İkmal Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, Santral, Bilgi İşlem Servisi ve Teknik Servis yer alıyor.

1. Katta; Başkan Yardımcıları, Yazı İşleri Müdürlüğü ve servisi, Hukuk Servisi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve servisi, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve servisi, Fen İşleri Müdürlüğü ve servisi yer alıyor.

2. Katta; Başkanlık, Özel Kalem Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Muhasebe Birimi ve Basın Halkla İlişkiler Birimi yer alıyor.

3. ve son katta; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, İmar Servisi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Kalemi, Planlama, Harita, Ruhsat, İskân ve Kadim Bafra A.Ş. bulunuyor.

Bafra Belediyesi’nin Gazipaşa Mahallesi’nde yer alan tarihi ek binasında ise Nikah Memurluğu, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmet verecek.

BAŞKAN KILIÇ: “BAFRA’MIZA ÇOK YAKIŞTI”

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları hızla devam eden, tam anlamıyla 27 Kasım 2023 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayan Bafra Belediyesi hizmet binası hakkında konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi: “Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığımızın eski binasına taşınarak pazartesi gününden itibaren tam anlamıyla hizmet vermeye başladı. Birimlerimiz yerleşti, ufak tefek eksikliklerimiz bulunuyor. Ekiplerimiz dört bir koldan eksikliklerimizi tamamlamak için gayretle çalışıyor. En kısa sürede sistem tamamen oturmuş olacak. Yeni hizmet binamız Bafra’mıza yakıştı. Hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Sağlıkla ve güzel günlerde kullanılsın inşallah”.