Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2023 18:06

BAFRA'DAKİ DEPREMZEDELERDEN BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Bafra Belediyesi, yaklaşık 3 ay önce Türkiye’nin 11 ilini derinden yaralayan ve “Asrın felaketi” olarak adlandırılan depremin izlerinin silinmesi, yaraların kapanması noktasında deprem mağdurlarına destek olmayı sürdürüyor.

BAFRA'DAKİ DEPREMZEDELERDEN BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Depremin yaşandığı ilk zamanlardan bugüne kadar afetzedelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için emin adımlarla ilerleyen Bafra Belediyesi, düzenlediği yardım kampanyalarıyla barınmadan ulaşıma, yemek yardımından gıda kolisine, yakacak yardımından giysi desteğine kadar birçok alanda yardımda bulunuyor.

Deprem bölgesinden ilçeye yerleşen depremzedelerinde elinden tutan Bafra Belediyesi,  belediyeye bağlı aşevine başvuran ve yemek talebinde bulunan bütün depremzedelerin günlük 2 öğün olmak üzere gıda yardımında bulunuyor. Şu an 42 hane 152 depremzedenin evine ulaştırılarak ihtiyaçları gideriliyor.

İlçeye gelerek ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayan afet mağdurları Bafra Belediyesi’ne her koşulda ellerinden tuttukları için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise depremzedelerin yanlarında olmayı sürdüreceklerini belirterek, “Bizler gönülden kardeşiz. Dün olduğu gibi bugünde, bundan sonra da belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edecek hayatı yine beraber inşa edeceğiz” dedi.

AdminAdmin