Kendisini ülkemize ve milletimize hizmete adayan kadroların yer aldığı AK Parti'nin gönüllerde sağlam yer edindiğini vurgulayan Başkan Ersan Aksu, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile milletimizin çok güçlü bir sevgi bağı var. AK Partimize büyük teveccüh var. 2023'te bu tabloyu yeni bir rekor ile bir kez daha göreceğiz. Milletimizin büyük desteğiyle 2023'te zafer yine Cumhur İttifakı'nın olacaktır. Türkiye kazanacak, 85 milyon milletimiz kazanacak." dedi. 

"AK Parti bir hizmet partisidir. AK Parti milletimizin partisidir" diyen Başkan Ersan Aksu, karşılaştıkları onlarca engellemelere, darbe girişimlerine ve saldırılara rağmen Türkiye Yüzyılı hedeflerine doğru heyecan ve coşku ile ilerlediğini, millete hizmette hız kesmediklerini söyledi. 

Başkan Aksu, konuşmasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü; "2002'den bu yana Türkiye'yi şaha kaldırmak, milletimize eserler kazandırmak için gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birilerinin hayal bile edemeyeceği nice projeleri hayata geçirdik, yeni eserler kazandırmaya da devam ediyoruz. Biz bunu yaptık, biz şu hizmeti gerçekleştirdik diye bir an olsun durduk mu? Hayır. Biz de durmak yok. Biz de hizmet yarışı var. Yorulmak yok, çalışmak var. Çünkü bizim gönlümüzde milletimize aşkla hizmet etmek var. Türkiye'yi her alanda çok daha güçlü ve büyük bir devlet haline getirme hedefimiz var. Hamdolsun pek çok alanda yapmaya devam ettiğimiz atılımlarla bu yolumuzda kararlı şekilde ilerliyoruz. Sağladığımız desteklerle milletimizin her bir ferdinin yanındayız." 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programa Başkan Aksu'nun yanı sıra il başkan yardımcıları, 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, kuruluştan bugüne görev alan 3 kademe ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.