Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, düzenlenen kahvaltı programında kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi. Ihlamur Kafe’de gerçekleştirilen programda Başkan Demir, kentte hayata geçirilen projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verirken talep ve beklentileride dinledi.

‘SAMSUN OLARAK YER ALDIK’

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 kenti etkileyen deprem felaketi nedeniyle bölgede ve Samsun’a gelen afetzedeler için yapılan çalışmaları anlatan Başkan Demir, “Yüzyılın afetini yaşayan bölgede deprem sonrasında Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz hızla çalışmalar yaptı. Kentimizde afetzedeler için başlattığımız yardım seferberliğine her yaştan, her meslekten insanımız destek oldu. Kentimizdeki iş insanlarımız da deprem bölgesi için seferber oldu. Gerek Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, gerek iş insanlarımızın destekleri, gerek bireysel olarak destek veren tüm hemşehrilerimizle birlikte tüm Samsun olarak bölgede yer aldık almaya da devam ediyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

‘EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR’

“Deprem bölgesinde Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Bölgedeki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Gerek deprem bölgesine, gerek kentimize gelen afetzedelere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yaptığımız tüm çalışmalarda bize destek olan katkı veren ve gönüllü olarak yer alan tüm vatandaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum.”