İlkadım Belediyesi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Grup sözcülerinin konuşmaları ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Demirtaş mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek özel gün ve haftaları tebrik etti.

“Önemli hafta ve günleri kutladı”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Demirtaş “Kadın; toplumun ve ailenin temelidir. Türk kadını; eğitimden, sağlığa, siyasete, iş dünyasına kadar her alanda üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. 11 Mart Pazartesi günü 11 ayın sultanı Ramazan ayının başlangıcını idrak edeceğiz. Tüm İlkadım halkının,Türk Dünyası ve Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik eder; Rahmet, mağfiret, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini dilerim”dedi.

“Demokrasinin oturduğu bir meclis”

Meclis üyelerine görev süreleri boyunca vermiş oldukları hizmet için teşekkür eden Başkan Demirtaş, “Bugün 5 yıllık görev süremizin son meclisini hep beraber gerçekleştiriyoruz. Burada ilçemize ne yapabiliriz diye dertlendik. Dolayısıyla iyi niyetle bir 5 yılı tamamladık. Allah hepinizden razı olsun.Ben 2 dönem belediye başkanlığı yaptım. İkisinde de demokrasinin oturduğu bir meclis oldu. Güzel şeylere imza attık. Ataocağı,Refakatçi Evi,Şefkat Evi,Türkiye de ilk olan projeler. Ben tekrardan adayım. Sonuç itibariyle kazanmakta var kaybetmekte. Halkımızın iradesine hepimizin saygı duyması gerekiyor. Ben bu mecliste bu saygıyı yapmak için özel çaba gösterdim” ifadelerini kullandı.

“Başkan Demirtaş tüm meclis üyelerine plaket sundu”

Meclis gündeminin ardından Başkan Demirtaş daha sonra tüm meclis üyelerinin her birine hizmetleri için ayrı ayrı teşekkür ederek plaket takdim etti.Meclis üyeleri de Başkan Demirtaş’a teşekkür ederek, yerel seçimlerde başarılar dilediler.