Her hafta farklı okul ziyaretleri ile güne başlayan Başkan Kılıç, bu hafta Altınyaprak İlkokulu, İsmetinönü İlkokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ile Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde okulların ihtiyaçlarına, taleplerine ve sorunlarına kulak veren Başkan Kılıç, okul yönetimi ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.  

Bafra Belediyesi olarak eğitimcinin ve geleceğe yön verecek öğrencilerin ihtiyaç duydukları her alanda gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Kılıç, “2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasından bu yana her fırsatta okul ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hem Bafra’mıza hizmet  hem de okullarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında okul idareci ve öğretmenlerimizle devamlı istişare ediyoruz. Bu anlamda ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin hem bizler için hem de eğitim camiamız için çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Bizler Bafra Belediyesi olarak eğitimle ilgili payımıza düşen ne varsa yerine getirmekte kararlıyız. Türkiye Yüzyılına yön verecek, her yönü ile güçlü Türkiye’mizin mihmandarları olacak çocuklarımızın eğitim hayatlarının her kademesinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.     

BAŞKAN KILIÇ: “EĞİTİM HAYATINIZIN HER BASAMAĞINDA ARKANIZDA OLACAĞIZ”

Başkan Kılıç, ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere eğitimin önemini anlatan Başkan Kılıç, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitiminize önem verin. Öğretmenlerinizi ve ebeveynlerinizi can kulağıyla dinleyin. Hayallerinize ulaşma noktasında kendinizi her alanda geliştirmeyi ihmal etmeyin. Bu noktada Bafra Belediyesi olarak bizler eğitim hayatınızın her basamağında arkanızda olacağız. Sizlerin daha iyi şartlarda, sorunsuz eğitim alabilmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın yüzündeki gülümseme her şeye değer” şeklinde konuştu.   

Başkan Kılıç’ın gerçekleştirdiği okul ziyaretleri idareci ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılanırken, okul yönetimi kendisine eğitime ve eğitimciye gösterdiği değer, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.