Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Samsun Haber

Başkan Togar: “Belediyenin tüm tesislerini pay etmişler”

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, “Belediyenin tüm tesislerini pay etmişler. Bizi pencerelerden kapılardan atacağını evlerimize iş yerlerimize çökeceklerini söyleyen gafiller var” dedi.

Başkan Togar: “Belediyenin tüm tesislerini pay etmişler”
Paylaş:

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, belediye çalışanlarını ve seçim kampanyasında yanında olanların tehdit edildiğini açıkladı. 25 yılda bu ilçenin huzur ilçesi olduğunu belirten Togar, AK Parti’den aday olmakla seçimi dürüstçe kazanamayacağını anlayanların tehditlere başvurduğunu belirtti. İlçeyi karıştırmak isteyenlerin şimdiden mafyalığa soyunduğunu belirten Togar, “Yüreği olan gelsin de camlardan kapılardan atsın” dedi. 

Başkan Togar, “25 yıl boyunca sözümün arkasında durduğum için on binler bugün yanımda. Siz ise yalvara yalvara insanları inandıramıyorsunuz. Şimdi o insanlardan benimle birlikte mesai arkadaşlığı yapanları camlardan kapılardan atacaklarmış. Yüreği olan gelsin de atsın. Burada başkanınız var. Allah’ın kulu size dokunamaz. Yola çıktık 25 yılda bu ilçe huzur ilçesi oldu. Belediyenin kapısında kimlik kontrolü yapacaklarını söyleyen dünkü gafiller, mafya bozuntuları var. Bizi pencerelerden kapılardan atacağını evlerimize iş yerlerimize çökeceklerini söyleyen gafiller var. Bunlar kendilerini İsrail bizleri Filistinli zannettiler herhalde” diye konuştu.

Tekkeköy Belediyesi’ndeki tüm müdürlüklerin hatta olmayanların bile pay edildiğini belirten Togar, “Tekkeköy Belediyesi’nin bütün tesislerini pay etmişler. İki bin kişiye iş sözü vermişler. Genel müdürlükleri paylaşmışlar. Bizde genel müdürlük yok ama onu da vermişler. Başkan yardımcılıkları gitmiş. Müdürlükler gitmiş” şeklinde konuştu.
 

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.