Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-05-2023 13:51

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli’nin acı günü

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’nin annesi Ayşe Gayretli hayatını kaybetti.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli’nin acı günü

Bir süredir geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan ötürü tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden 74 yaşındaki Merhume Ayşe Gayretli’nin cenazesi Tekköye’de toprağa verildi.

Merhume Gayretli için Tekkeköy Merkez Şeyh Yusuf Zeynuddin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurladı.

Merhume Ayşe Gayretli’nin cenazesine Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, Ak Meclis Gurup Başkan Vekili Kemal Certel,  Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Faruk Zihni ve Ercan Olgun Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt Havza Belediyesi Bem Bir Sen İşyeri Temsilcisi Hüdai Baltacı, Bem Bir Sen Genel Merkez idarecileri, Tokat, Amasya, Çorum, Ordu,  Kocaeli ve İstanbul  Bem Bir Sen Şube Başkanları, Samsun’da bulunan Bem Bir Sen İşyeri temsilcileri, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “ Bu acı günümüzde bizleri gerek bizzat gelerek, gerek ise arayarak yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyor ve her birine tek tek teşekkür ediyorum. Değerli annem ve ailemizin büyüğünü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kıymetli valideme Allah'tan rahmet diliyorum. Acı günümüzde acımızı paylaşan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.” Dedi.

AdminAdmin