İlki Altınordu ilçesinde yapılan Çocuk Şenliği’nin ikincisi Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi. Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinliğe çok sayıda çocuk ve ailesi katıldı.

Program kapsamında şişme parkurlar, yüz boyama ve balon katlama atölyeleri, holihop, halat yarışları, mini disko gösterisi, sihirbaz gösterisi, zenco jonklör show, bilim show, transformers robot gösterisi, ateş show ve kent orkestrası konseri ile çocuklar doyasıya bir gün geçirdi.

Yine etkinlik boyunca miki-mini fare, Tom ve Jerry, tahta bacak ve palyaço gösterileri ile de çocuklar gönüllerince eğlendi.

“ÇOK EĞLENDİK”

Gerçekleştirilen şenlik sebebi ile çok mutlu olduklarını söyleyen çocuklar, “Bizimle ilgili çok güzel etkinlikler yaptılar. Dans ettik, oyunlar oynadık, gösterileri izledik. Burayı çok sevdik ve çok eğlendik” şeklinde konuştular.

“ÇOCUKLARIMIZ BU ETKİNLİĞİ ÇOK BEĞENDİ”

Şenliğe katılan veliler ise yaz gününde bol eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildiğini söyledi. Veliler, “Böyle etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Yaz gününde bol eğlenceli bir etkinlik oldu, katılım da oldukça fazla. Çocuklarımız bu etkinliği çok beğendi, onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz” diye konuştular.

Öte yandan Çocuk Şenliği’nin 3’üncüsü 3 Ağustos Perşembe günü Ünye ilçesinde gerçekleştirilecek.