Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Samsun Haber

ÇARŞAMBA’DA BAĞIMSIZ ADAY DÜNDAR’A YOĞUN İLGİ

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, “Hemşehrilerimizin bizlere olan teveccühü her gün artıyor.” dedi.

ÇARŞAMBA’DA BAĞIMSIZ ADAY DÜNDAR’A YOĞUN İLGİ
Paylaş:

Çarşamba İlçesi’nde bağımsızlık rüzgarları esiyor. Tek yürek olan Çarşamba halkı, bağımsız aday Hüseyin Dündar için çalışıyor. 2004 – 2019 yılları arasındaki başarılı hizmetleriyle halkın gönlünde taht kuran Dündar, her geçen gün artan bir teveccüh ile yürüyor. Mahalle ziyaretlerine başlayan Dündar, gittiği her mahalle de yoğun ilgi ile karşılanıyor.

“ÇARŞAMBA HALKI, İLKELİ ADALETLİ VE TARAFSIZ HİZMET İSTİYOR”

Bağımsız adaylığı ile ilgili, konuşan Dündar, “Biz artık tüm Çarşamba olarak bağımsız adayız. A partisi B partisi gözetmeksizin bağımsız aday Hüseyin Dündar için herkes sandık başına gidecek. Hemşehrilerimiz bizim dönemimizdeki Belediyecilik anlayışını geri istiyor, bizi istiyor.  31 Mart’tan sonra adaletli, prensipli, ilkeli ve tarafsız bir belediye yönetimi olacak. Hep birlikte bunu ortaya koyacağız. İlk olarak nerede ne eksik ve hangi hizmetler acil olarak bekleniyor bunları belirleyeceğiz. 5 yıldır girilmeyen yollar, caddeler ve sokaklar var. Bunların hepsini ele alacağız inşallah.” dedi.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.