Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Samsun Haber

Çarşamba'da biten yollar asfaltlanıyor

Çarşamba'da altyapı çalışmaları biten yollar asfaltlanıyor. Bu işlerin ardından da kaldırım, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarına geçilecek

Çarşamba'da biten yollar asfaltlanıyor
Paylaş:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yıllardır süren altyapı sorununu kökten çözmek için AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan önderliğinde çalışmalar başlamıştı.

Süren çalışmaların ardından altyapısı tamamlanan yollar asfaltlanmaya başladı. SASKİ ekiplerinin çalışmalarını tamamladığı yollarda Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama işlemini gerçekleştiriyor. Sıranın artık üst yapıya geldiği bölümlerde kaldırım, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarına geçilecek. Yolların yapılmasıyla ilçe halkının da yüzü gülmeye başladı. 

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.