Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay ve Müdür Yardımcısı Murat Çebi Başkan İkiz’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bir süre görüş alışverişinde bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız bizler için oldukça önemli. Şuan ilçemizde bakanlığımız tarafından önemli bir proje yürütülmekte. İnşallah Sayın İl Müdürümüz ve bakanlığımızın yetkilileri ile ilçemize yapılacak ortak hizmetlerde birlikte çalışacağız.”dedi.

Havza Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ayrıca Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak ve jandarma personeli ziyaret ettiler.

Ziyarette Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak Başkan İkiz’i tebrik ederek görevinde Başarlar diledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Parlak ve beraberindeki Jandarma personeline ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “ Halkımızın can ve mal güvenliği ile asayişi için gece gündüz çalışan İlçe Jandarma Komutanlığımız ile ilçemize hizmet noktasında her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile bir kez daha anıyorum.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i gün boyu Hakim Suat Uçarlı, Halkbank Havza Şube Müdürü Sn. Mustafa Gençkal, Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Kayı, Havza 2. Noterliği Eski Hakim   Abdullah Doğanay, Esnaf Kefalet Başkanı Ömer Büyük,  Eğitim-Bir-Sen Havza Şube Müdürü Halit Gökçe, Havza Makbule Yusuf Ölçer Ortaokulu Müdürü Erkut Ercan, Havza AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar ziyaret ettiler.