Havza Belediye Başkanı İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit heyet adına Başkan İkiz’i tebrik ederek; “ Sıkıntısız ve huzurlu bir seçim süreci yaşadık. Öncelikle Sayın Başkanımıza sağduyulu yaklaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Havzamız için yapılacak çalışmalarda bizlerde elimizden geldiğince başkanımızın yanındayız. Bizlerin önceliği Havza.’dedi.

Mahalli idareler seçimlerinde Havza CHP Belediye Başkan Adayı olan Ertaş Çoban ise rakibini tebrik ederek; “Güzel ve demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde rakibim Havza Belediye Başkanı oldu. Eminim Sayın Murat İkiz tecrübe ve çalışkanlığı ile Havzamıza güzel hizmetler yapacaktır. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Geçit, Şener ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “ Sizlerinde belirttiği gibi demokratik,huzurlu ve sakin bir seçim sürecini hep beraber atlattık.  Sizlere de sağduyulu davranışlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bundan sonra artık Havza Belediye Başkanı olarak toplumun her kesimine eşit mesafede olacağım ve çalışmalarımızı bu düstur üzerine şekillendireceğiz.  Havza bir tane ve bu Havza hepimizin. İnşallah CHP’li sayın meclis üyelerimiz ile ilçemize hizmet için çalışacağız.”dedi.

Geçit ve Çoban’a CHP Havza Önceki Dönem İlçe Başkanları Halil Alkan, Hasan Topbulut,Havza Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hadi Öz, Emrah Şimşir, Yedek Meclis Üyesi Remzi Köse eşlik ettiler.

Ayrıca gün boyu İkiz’i Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı, İdari ve Mali İşler Müdürü   Atilla Gündüz, Ladik Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Çakırnazif, Kavak Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mine Şahin, Kurum Müdür Yardımcısı Bilal Yolcu, İdareciler,  Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Ali Beşli, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mahmut Tunç, Naim Demir, Nail Demir, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi   Harun Saat, Merzifon Meray Yağ Fabrikası Müdürü   Abdullah Küçük ve Karadeniz Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Şahin beyefendiler ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.