Crop top göbeği ön plana göbek kısmı açık olarak bir üst giyim modeline verilen isimdir. Kazaklarda bustiyerlerde ve bluz modellerinde günümüzde sıklıkla görmek mümkündür. Bilhassa tişört tarzı modellerde Crop top kesimi sıklıkla kullanılır. Oldukça rahat ve kullanışlı olan bu modeller günlük giyimde de tercih edilmektedir.

Crop top modelleri günlük yaşamda da rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. Bu modeller son günlerde kombinlerle de öne çıkmaktadır. Daha çoğunlukla yüksek bel giyimle öne çıkmaktadır. Günümüzde de Crop Top farklı model ve renklerle ön plana çıkmaktadır. Crop top modelleri yaz sezonunda daha da ön plandadır. Tişörtlerin ve farklı bluz modellerinin yaz modası ile öne çıkması ile crop şekli ile crop olarak tasarlanmaları da mümkündür. Crop top modellerini kot pantolonlarla etek şort ve taytlarla kombinlemek oldukça mümkündür. Bu modeller oldukça rahat şık görünümde olmakla beraber havası ile de farklı bir seçenek sunar.

Crop Top Modellerinin Rahatlığı

Crop Top modelleri genellikle rahatlığı ile bilinmektedir. Ayrıca her zevke uygun seçenekler sunmaktadır. Bu sebepten dolayıdır ki spor kombinlerlede tercih edilmektedir. Özelliklede tayt üzeri kombinlerle salaş modellere sahip crop top modelleri tercih edilmektedir. https://www.axxelgulertekstil.com/crop-top-modelleri sitesinden ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.