Markus Gisdol, “Eminim bugün herkes bu takımı ve bu taraftarı neden çok sevdiğimi daha iyi anlamıştır. Bugün taktiksel olarak mükemmel bir maç oldu, hepimiz çok mutluyuz. Taktiksel olarak bugün yapmamız gerekenleri yaptık. Oyuncularım sahada kazanmak için ellerinden geleni yaptı.

Oyuncularıma maç öncesi, her zaman takipten daha fazlasını yapmalıyız, eğer başarılı olmak istiyorsak konuşmasını yaptım. Onlarda bugün mükemmel iş çıkardılar. Bir takımın sonuna kadar savaştığını hep birlikte gördük. Marius, Carlo ve tüm takım bugün kazanmayı çok istediler. En yüksek noktalarında oynadılar. Herkes birbirinin açığını kapattı.

Tabii maçtan önce taktiğimizi belirlemiştik. Taktiksel anlamda da biz rakibe bir şans vermeyecektik. Rakibin o ritmi yakalamasına müsaade etmeyecektik. Planımız buydu. Ki bunu çok iyi yaptık, baskılar kurarak. Rakibe bir nevi nefes aldırmadık. Bugün yapacağımız koşullar çok çok önemliydi. Her zamankinden daha fazla koşmamız gerekiyordu, her zamankinden daha fazla yorulmamız lazımdı. Ve bunu oyuncularım inanılmaz bir şekilde yerine getirdi. Çok koştular. Başarılı olmak istiyorsak bunu yapmak zorundaydık ve bunu da çok iyi yaptıklarını düşünüyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz, galibiyeti büyük taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.