Eski belediye binası yanında bulunan hamamın yıkılmasının ardından bu yönde ortaya çıkan beklentileri bir an önce karşılamak amacıyla vakit kaybetmeden proje çalışmaları başlatıldı.

Bir kompleks halinde hizmete sunulacak Türk Hamamı Projesi hakkında bilgiler veren Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Geçmişimizin eşsiz geleneklerini Bafra’mızda yaşatmayı sürdürüyoruz. Medeniyet Şehri Bafra’mızda hamam kültürü geleneğimize sahip çıkıyor, gelecek nesillere aktarılmasına öncülük ediyoruz. Estetik, modern, kullanışlı, çağın gereksinimlerine cevap veren Türk Hamamı Projemizi çok kısa süre içerisinde ilçemize kazandıracağız” dedi.

Başkan Kılıç, “Türk geleneğinin önemli unsurlarından hamamların yeniden eski albenisine kavuşması noktasında da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda Türk Hamamı projemizi hazırladık. Daha modern, daha kullanışlı ve daha fonksiyonlu olacak şekilde hazırladığımız Türk Hamamı projesi tamamlandığında ilçenin tüm beklentilerine cevap verecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.