Sağlık
Giriş Tarihi : 26-04-2023 22:02

Hastane yoluna Bakan neşteri; 170 milyon TL ödenek sağlandı

Samsun Şehir Hastanesi'nin yılan hikayesine dönen yol sorununu, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş çözdü. Bakan Muş'un girişimleri ile yol için 170 milyon TL ödenek verildi. ---------- YATIRIM BÜTÇESİNE KONULDU Samsun Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, hastanenin yol sorununa da, el attığı öğrenildi. Bakan Muş'un hastanenin yol meselesine kökten çözüm bulmak için Cumhurbaşkanlığı ile iletişime geçtiği gündeme geldi. Bakan Muş'un Cumhurbaşkanlığı nezdinde yaptığı temaslar sonrası ise Samsun Şehir Hastanesi'nin adeta yılan hikayesine dönen yol sorununa, neşter vurulduğu bildirildi. Bakan Muş'un Cumhurbaşkanlığı üzerinden yaptığı girişimlerin ardından, hastane yolunun yapımı için toplam 170 milyon TL ödeneğin yatırım bütçesine konulduğu kaydedildi. 3 HAFTA İÇİNDE BAŞLAYACAK Samsun Şehir Hastanesi yolunun yapımı için yatırım bütçesine konulan dev kaynağın ardından, yol yapım çalışmalarının 3 hafta içerisinde başlaması bekleniyor.

Hastane yoluna Bakan neşteri; 170 milyon TL ödenek sağlandı

YATIRIM BÜTÇESİNE KONULDU

Samsun Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, hastanenin yol sorununa da, el attığı öğrenildi. Bakan Muş'un hastanenin yol meselesine kökten çözüm bulmak için Cumhurbaşkanlığı ile iletişime geçtiği gündeme geldi. Bakan Muş'un Cumhurbaşkanlığı nezdinde yaptığı temaslar sonrası ise Samsun Şehir Hastanesi'nin adeta yılan hikayesine dönen yol sorununa, neşter vurulduğu bildirildi. Bakan Muş'un Cumhurbaşkanlığı üzerinden yaptığı girişimlerin ardından, hastane yolunun yapımı için toplam 170 milyon TL ödeneğin yatırım bütçesine konulduğu kaydedildi. 

3 HAFTA İÇİNDE BAŞLAYACAK

Samsun Şehir Hastanesi yolunun yapımı için yatırım bütçesine konulan dev kaynağın ardından, yol yapım çalışmalarının 3 hafta içerisinde başlaması bekleniyor.

AdminAdmin