İlçede özel bir tesiste düzenlenen toplantı ve iftar yemeğinde ASFED Havza İlçe Başkanı iş insanı Aydın Kaya “ Federasyonumuzun Havza’da temsilciliğinin açılması Havza’lı iş insanlarımızın ve sanayicilerimizin önünü açacaktır. Aynı zamanda Havza OSB’’nin tanıtımı ve daha fazla yatırımcı gelmesi adına böyle bir girişim bizler adına çok önemli. İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tüm kurumlarımız ve STK’larımız ile işbirliği içinde çalışacağız. Görevin tarafıma tebliğinin ardından yapmış olduğumuz çalışmalar ile kısa sürede yönetim kurulumuzu oluşturduk ve ilk toplantımızı gerçekleştirmekten onur duyuyorum.İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ise yönetim kurulunda görev alanlara başarılar dileyerek; “ Eminim ki Havza İlçe Temsilciliğimizin yöneticiler ASFED çatısı altında önemli hizmetlere imza atacaklar. ASFED Ankara’da ciddi mücadeleler veren bir kuruluş. ASFED Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneğinin (ASİYAD) üst kuruluşudur.  ASFED büyük bir ailedir ve bu ailenin amacı bulunduğu yerlere değer katarak Samsun’a hizmet etmek. Havza’da doğru tercih yaptığımızı Sayın Başkanımız Aydın Kaya’nın kısa sürede yönetimi oluşturması ve yapmış olduğu faaliyetler ile gördük. Yeni yönetimiz ilçemize, ilimize ve federasyonumuza hayırlı olsun.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ASFED’in büyük bir alile olduğunu belirterek; “Her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz ASFED’in ilçede temsil edilmesinden mutluluk duydum. Yönetimde görev alan tüm hemşerilerime başarılar dilerim. İnşallah hep birlikte ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Konuşmaların ardından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından iftar yemeğine geçildi.

İftar yemeğine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afetlere Müdahale Genel Müdürü Sadi Ergin, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, ASFED Havza yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldılar.

Havza İlçe Temsilciliği yönetim kurulu ve görev dağılımı şu isimlerden oluştu;  Aydın Kaya Başkan, İbrahim Yüksel Başkan Vekili, Sevda Barut Keleş Genel Sekreter, Şerife Acar Döndür Kadın Kolları Başkanı, Emre Ayan Gençlik Kolları Başkanı, Başkan Yardımcıları Yahya Ayan, Ömer Büyük, Yakup Akekin, yönetim kurulu üyeleri ise Adem Şahin, Kadir Can Şenkal, Eyüp Can Kaplakarslan, Yusuf Alper Gedik, Dursun Zeybek ve Hüseyin İkiz.