Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in babası ve Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ali İkiz, Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Erdoğan ve Belediye Meclis Üyesi  Seyit Ahmet Ön Başkan İkiz’i ziyaret ettiler.

Babası ve beraberindeki misafirleri makamında ağırlayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz  babasının hayır duası aldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in babası ve Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ali İkiz oğlunun yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade ederek; “ Geçmiş 15 yıllık hizmet döneminde yapmış olduğu hizmetler ile halkımızın takdirini kazanan oğlumu 5yıl aradan sonra tekrar Havza Belediye Başkanlığı görevinde görmekten dolayı mutlu ve gururluyum. Dün olduğu gibi bundan sonrada oğlumun yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise babası ve beraberindekilere ziyaretlerinden teşekkür ederek; “Babamın hayır duasını almak ve onun desteğini yanında görmek beni mutlu etti. Rabbim kendisine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin, başımızdan eksik etmesin. İnşallah büyüklerden aldığımız dualar iel ilçemize hizmet edeceğiz.”dedi.