Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş, eski Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, eski Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Sezai Onaran ziyaret ederek başarılar dilediler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette İkiz’e başarılar dileyerek; “Çalışkanlığı ve tecrübesi ile Havza’ya çok şeyler kazandıracağına inandığım kardeşim Sayın Murat İkiz’in yanında ve destekçisiyiz. Rabbim yolunu açık etsin, Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş ise İkiz’in ilçe için önemli bir şans olduğunu ifade ederek; “Havza’yı Havza yapan ve önemli hizmetler veren değerli başkanım bu önümüzdeki 5 yılda da güzel hizmetlere imza atacaktır.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz ise misafirlerine teşekkür ederek; “ Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığını, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. İnşallah bunu başaracak tecrübe ve azme sahibim. Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zihni Şahin’e , Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Altunbaş’a ve tüm misafirlerimize destekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Başkan İkiz ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Fizik Tedavi ve  Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Birol Yılmaz, Havza İlçe Nüfus Müdürü  Ramiz Yılmaz, Diva-Sen Şube İlçe Yönetiminden   Recep Özkan, Yusuf İnan, Mecit İnan, Aslan İnan ve   Burak Korkmazlı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.