Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek'i makamında ziyaret ederek ilçede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bir süre sohbet ettiler.

Özdemir ve Kayan daha sonra Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı ile Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’yı TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek Havza’da yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak çalışmalara vermiş oldukları desteklerden ötürü Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya teşekkür ettiler.

Ziyaretler kapsamında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra ise Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı eşliğinde Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu‘nu makamında ziyaret ederek devam eden Samsun Vezirköprü Karayolu ve Havza’da devam eden bakanlık yatırımları ile  planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu‘na hediye takdim etti.

Ziyaretler kapsamında son olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Havzalı olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Ay’ı makamında ziyaret ettiler ve ilçe hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretler ile ilgili olarak açıklamada bulunan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçe adına önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “İlçemizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde yarınlara hazırlamanın gayretindeyiz. Bunun içinde temaslarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Herşeyin en iyisini hak eden Havzalı hemşerilerimiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde misafirperverlikleri ile ilgi ve alakalarından ötürü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Başdanışmanımız Sayın Yüksel Coşkunyürek'e, bizlerin her zaman yanında ve yardımcısı olan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ile Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya ve hemşerimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Hakan Ay’a  teşekkür ederim.”dedi.