Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam yaklaşık 1700 metrekare parke döşeme işlemlerinin devam ettiği ve çevre düzenlemesi yapılacak olan Bekdiğin İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek çalışmaları incelediler ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam okulların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür ederek; “Sayın Belediye Başkanımız ve ekibi okullarımızın ihtiyaçlarının ivedi bir şekilde giderilmesi için göstermiş oldukları gayrete teşekkür ediyorum. Burada yapılacak olan çevre düzenlemesi ile öğrencilerimiz daha sağlıklı bir alana kavuşacaklar.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise okulların ve eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını belirterek “Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile ekiplerimiz Bekdiğin İlk ve Ortaokulunda çevre düzenlemesi gerçekleştirerek kilit parke taşı döşüyor. Öğrencilerimiz ve eğitim kurumlarımız bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu vesile ile öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.