MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret programı kapsamında kırsal mahallelerde ve ilçe merkezindeki okullara çiçek göndererek okulları ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Okul ziyaretlerinde MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladı.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve beraberindekiler son olarak Havza Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ’un Öğretmenler Gününü kutladılar.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek; “Hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, gücünü güvenden ve sevgiden alan kutsal bir meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmeye çalışan fedakâr öğretmenlerimizin “Öğretmenler Gününü” kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” Dedi.