Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Şehit Recep Şahin MTAL Müdürü Eyüp Aydoğdu ve beraberindekiler Belediye Başkanı Özdemir’e Sıfır Atık Proje kapsamında yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

Havza Şehit Recep Şahin MTAL Müdürü Eyüp Aydoğdu okulun müfredat gereği yemek imali yaptığını ve buna bağlı olarak biriken kağıt, plastik ve metal ambalaj atıklarının Sıfır Atık Projesi dahilinde değerlendirmek istediklerini belirterek; “Yapılacak çalışmalar ile önceliğimiz öğrencilerimize doğa sevgisi ve geri dönüşüm bilinci aşılamak. Bu konuda belediyemizin destekleri bizler için önemli.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise eğitim kurumlarına her daim destek vermekten mutlu olduklarını belirterek; “Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen ve israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, meydana gelen atık miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan Sıfır Atık Projesi kapsamında bizlerde Havza Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız geleceğe daha temiz ve daha yaşanabilir bir ülke bırakmak.”dedi.

Ziyarette Sıfır Atık Projesi kapsamında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.