Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Samsun Haber

Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri için yer teslimi bayram sonu

Bayram sonu yer teslimi yapılarak inşasına başlanacak olan Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryerinin inşa edilecek. Yer teslimi öncesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i  ve DOKAP  Başkan Vekili Şeref Demir alanda incelemelerde bulundular.

Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri için yer teslimi bayram sonu
Paylaş:

Alan ziyareti öncesi DOKAP Başkan Vekili Şeref Demir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i  makamında ziyaret ederek DOKAP ve Havza Belediyesi arasında destek protokolü imzalanan  “Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri”  projesinde gelinen  nokta hakkında Havza Belediye Başkanı Özdemir’den bilgiler aldı ve birlikte değerlendirmelerde buşundular.

Havza Belediye Başkanı Özdemir; “Havza Belediyesi tarafından bir süredir yürütülen ve yaklaşık 3 milyon liraya mal olan istimlak çalışmalarının ardında yapılan projelendirme çalışmaları tamamladık. Bizim için çok önemli olan “Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri” projesi için Havza Belediyesi ve DOKAP arasında destek protokolünün ardında ihale sürecinin tamamlandı ve inşallah bayram sonu yer teslimini yaparak projemizin ilk kazmasını vuracağız.”dedi.

Başkan Özdemir; “ Hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan, halkımızın, ilçemize gelen misafirlerin, yöresel ürün üreten üreticilerimizin ve Pazar esnafımızın yazın tozdan ve sıcaktan, kışın ise soğuk ve çamurdan kurtaracak olan, yine halkımızın sağlıklı, nezih, hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlayarak hizmet kalitesinin artacak olan “Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri” projemizi hayata geçiriyoruz. Projemizin hayata geçirilmesinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Milletvekillerimize, DOKAP Başkanımız Sayın Hakan Gültekin'e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

DOKAP Başkan Vekili Şeref Demir ise Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryerinin Havza’ya hayırlı olmasını temenni etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  ve DOKAP Başkan Vekili Şeref Demir Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryerinin inşa edilen ve şuan sebze pazarı olarak kullanılan alanda inceleme yaptılar.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.