Spor
Giriş Tarihi : 16-05-2023 23:59

Hüseyin Eroğlu: Başkanla görüşeceğiz, Sözleşmem devam ediyor

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kendi evimizde oynadığımız Bodrumspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hüseyin Eroğlu: Başkanla görüşeceğiz, Sözleşmem devam ediyor

Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Evimizde kaybettiğimiz elbette üzgünüz. 3 hafta önce şampiyonluğu ilan etmemiz, kupamızı bile almamız, savunma pozisyonundaki sakat ve cezalılarımız da oyunumuzu etkiledi. Bu tür maçlarda ihtiyacı olan takımların daha yüksek konsantrasyonla oynadığı da bir başka gerçek. Bodrumspor'u tebrik ediyor, lige çıkma hedefindeki tüm takımlara başarılar diliyorum. 1. Ligde Samsunspor, tarihinin en son maçını oynadığımızı tahmin ediyorum. Bu sene Süper Lig’e yükseldik. Önümüzdeki senelerde Süper Lig'in tepelerine doğru gideceğiz. Bu sezon tesisteki personelden taraftarlarına, başkanımızdan taraftarlarımıza, futbolcularımıza, teknik heyetimize, doğru haberin peşinde koşan medya mensuplarına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynayacaklarını belirten Eroğlu, “Süper Lig için çalışmaya başlayacağız. Şu anda anlaştığımız oyuncu yok. Plan yapıyoruz. Gelecek sezon planı için 2 aydır çalışıyoruz. Yabancı kuralı planlarımızı değiştirmedi. Yabancı oyuncu alacağız. Sözleşmem devam ediyor. Başkanla da görüşeceğiz. Güncel bir anlaşma daha yapacağız. Hazırladığımız raporları da hafta sonu verebiliriz. Yabancı kontenjanını doldurmak için ya transfer yapmak için transfer yapmayacağız, bizi yukarıya taşıyacak oyuncular transfer edeceğiz. 23 Haziran’da takımı toplamayı planlıyoruz. Kaç oyuncu bizle Süper Lig’de devam edecek şu anda belli değil. Önümüzdeki süreçte belli olacak. Samsunspor Süper Lig’de olduğu için gitmesini istemediğimiz oyuncunun gitmesi zor. Tüm futbolcularımız bu takımla Süper Lig’de oynamak istiyor. Oyuncularımıza talip olunması gayet normal" diye konuştu.
 

AdminAdmin