Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Güncel

İlhan Ocaklı’nın Yeni Görevi Belli Oldu

Şile eski Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak atandı. Görevine başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ocaklı, yeni sorumluluğunu kamuoyuyla paylaştı.

İlhan Ocaklı’nın Yeni Görevi Belli Oldu
Paylaş:

Şile’de belediye başkanlığı yaptığı dönemde ilçe siyasetinde aktif rol üstlenen ve ardından İçişleri Bakan Müşavirliği görevinde bulunan İlhan Ocaklı, İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak görevlendirildi.

Yeni görevlendirme sonrası çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Ocaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, göreve başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ocaklı, paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.

Sivil toplumun demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Ocaklı, İstanbul’un bu alanda güçlü bir merkez olduğuna dikkat çekti.

Görev süresince sivil toplum kuruluşlarının daha etkin, görünür ve iş birliklerine açık hale gelmesi için çalışacaklarını belirten İlhan Ocaklı, “Daha güçlü bir İstanbul ve daha güçlü bir Türkiye için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.