İlkadım Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı.

“Kreş ve Geliştirme Merkezi yeni nesilleri yetiştirecek”

Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamada İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz kısa bir konuşma yaptı.

Bir nesil yetiştirmenin kolay olmadığını vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz “Belediye Başkanı olarak bu ilçede daha güzel şeyler olsun, yaşam standardını yükseltecek daha iyi adımlar olsun diye çalışıyoruz. İlklerin ilçesi İlkadım’a yapmayı hedeflediğimiz “Kreş ve Geliştirme Merkezi” projemizle yeni bir nesil yetiştirme çabamız büyüyerek devam edecek. Heyecanla hizmet etmeye çalışıyoruz ve ilçemizi geleceğe taşımak adına gençlerimize ve çocuklarımıza elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağız. Büyük bir özveri ve emekle kreşteki çocuklarımızın eğitimleri için çaba gösteriyorlar. Onlara da bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor, tüm çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan bayramını kutluyorum” diye konuştu.

“Unutulmaz bir güne imza attılar”

Başkan İhsan Kurnaz’ın konuşmasının ardından İlkadım Belediyesi’ne bağlı kreşlerin 5 yaş sınıf öğrencileri hazırladıkları 23 Nisan gösterileri ile sahne aldı.Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde şiirler okuyarak, şarkılar ve danslar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı. Birbirinden renkli gösteriler hazırlayan minik öğrenciler ayakta alkışlandı.