Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Magazin

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan'dan haber var

Armağan Çağlayan geçtiğimiz haftalarda kansere yakalandığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise sağlık durumuyla alakalı gözyaşlarına boğularak açıklama yapmıştı. Armağan Çağlayan, şimdi ise son durumu hakkında sevenlerine Instagram sayfası üzerinden bilgi verdi.

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan'dan haber var
Paylaş:

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren haberi paylaştı.

Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kansere yakalandığını duyurmuştu.

Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Armağan Çağlayan sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili paylaşım yaptı. Çağlayan şunları söyledi: "Selamlar …

Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş.

Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek.

Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çok teşekkürler… sevgiler …"

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Magazin Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.