Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Mübarek Üç Aylar’ın sonuncusu Ramazan-ı Şerif’e bizleri bir kez daha sağlık içinde kavuşturan Rabb’imize sonsuz hamdediyoruz. Esenlik vesilesi olan on bir ayın sultanı Ramazan’ı hakkıyla idrak edenlerden olmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

‘Asrın Felaketi’ olarak nitelenen 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerde yitirdiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Devletimiz afetin ilk anından itibaren ortaya koyduğu gayret ve kararlı irade sayesinde en kısa zamanda yaraları sarmak ve şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir. Yaşadığımız depremin ve bölgede etkili olan sel afetinin boyutları çok büyüktür ancak devletimizin gücü, milletimizin merhamet dolu yüreği, kardeşlik duygusu ve zorlukları aşacak inancı çok daha büyüktür.

Ramazan boyunca ifa edeceğimiz oruç ibadeti, nefis terbiyesiyle kulu Allah’a yakınlaştırırken, paylaşma ve dayanışma duygularıyla da insanları birbirine yaklaştırır. Paylaşmak; iyilikleri çoğaltırken acıları da hafifletir. Bu Ramazan’da sahur ve iftar sofralarımızda iyiliği, huzuru ve bereketi çoğaltmanın gayreti içerisinde olalım. Ramazan’ın bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, birlik ve beraberliğin güzelliğini hep beraber yaşayalım. Yeniden ayağa kalkmamız, hızla toparlanmamız ve millet olarak yaralarımızı en kısa sürede sarmamız için el ele, kol kola, gönül gönüle olalım. Dayanışma ve kardeşliğin en güçlü şekilde yaşandığı bu zaman diliminde özellikle depremden etkilenen vatandaşlarımızla bir ve beraber olarak milletçe bağlarımızı daha da güçlendireceğimize yürekten inanıyorum.

Ramazan-ı Şerif’in aziz milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Yeniden sağlıkla ve huzur içinde, bereketiyle idrak edeceğimiz nice Ramazanlara ve nice bayramlara ulaşmamızı niyaz ediyorum.”