Cumhur İttifakının Bafra’da yürüttüğü seçim çalışmalarına AK Parti Samsun Milletvekilleri de büyük destek veriyor. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Kadakal ve BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan ile esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek gönül gönüle bir gün geçirdiler.

Gerçekleştirilen her ziyarette yoğun ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Her şeyin en güzeline layık bu güzel şehrin güzel insanlarına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerine yoğun bir tempo ile devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak ortaya koyduğumuz birlik ve beraberliğe vatandaşlarımız büyük karşılık veriyor. Milletvekillerimiz her zaman yanımızda. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı sahadaki seçim çalışmalarımızda bizlere sürekli destek halindeler. Geçtiğimiz günlerde 22, 23 ve 24. dönem AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni de bizlerle birlikteydi. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Cuhmur İttifakı mensupları olarak bizler Bafra’da el ele vererek 31 Mart seçimlerinde başarılı olabilmenin mücadelesini veriyoruz. Allah’ın izniyle muvaffak olacağız” dedi. 

BİZİM SEVDAMIZ, AZİZ MİLLETİMİZE HİZMET SEVDASIDIR
Başkan Kılıç, “31 Mart’taki seçimler önemli. Hamdolsun bu şehirde Cumhur İttifakı olarak ilçelerimizde ve Büyükşehirimizde hep devamlılığı yakaladık. Bizim sevdamız aziz milletimize hizmet sevdasıdır. Bu düsturla  5 yılda ortaya koyduğumzu hizmetlere yenilerini ekleyerek aynı aşkla Bafra’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu dönemde de 31 ilçemizin tamamında inşallah yine Cumhur İttifakı’nın kadroları iş başında olup bu şehrin hizmetine devam edecekler” diye konuştu.