Çobanlı ve Kamacı Mahallelerini ziyaret eden ardından Of-Çaykara Derneği'nde vatandaşlara hitap eden Köksoy; "İlçemizde bütün sahayı karış karış dolaşarak seçmenin beklentilerini tespit ediyoruz. Geçmişten günümüze ve çalışmalarımızdan edindiğimiz intiba ve tecrübe ile hemen herkesin hakkı ve katkısı olan kamu kaynaklarının doğru yönetilmesi, adam kayırmacılık, rüşvet, kişiye göre hizmet üretilmesi hususunda seçmenin sokağın hassas olduğu, Ulaşılabilir bir belediye başkanı ve yönetimi ve  Çözüm odaklı bir belediye bürokrasisi olmazsa olmazımız olacak" dedi.

Köksoy sözlerine şöyle devam etti: "Bu üç başlık bizim de hassas olduğumuz ve öncelikli vaadlerimiz. Sahada diğer bir sıkıntı ise özellikle son beş yıldır hizmet alınamadığı, şehirde özellikle alt belediyeye düşen hizmetlerin aksadığı, ara sokakların çukur ve çamurdan geçilmediği, bir an önce eylem planı hazırlanarak şehrin bir an önce toparlanması gerektiği, 21. yüzyıl da Samsun ve Karadeniz'iin incisi Atakum'un bunu hak etmediği apaçık ortadadır." diye konuştu.

Köksoy sözlerini şöyle tamamladi: "Sahada insanlarla temasımızda vurguladığımız temas ettiğimiz hususlar genel olarak bunlar olup, vatandaşında aynı hususlarda beklentisi ve talepleri net. Bizler Atakum'u  ve Atakumluları asla yanlız bırakmayacağız. Bu dönem Atakum AK Parti'de olacak. Çünkü halkımız hizmet bekliyor ve istiyor." şeklinde konuştu.