Başkan İhsan Kurnaz, kardeşlik iklimi çerçevesinde, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde, bir Ramazan Bayramı´nı daha idrak etmenin engin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi iklimini İlkadım İlçesinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, tüm hemşehrilerinin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

“Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevi ile bizlere bu mutluluğu yaşatan hemşehrilerimizle beraber Ramazan Bayramının mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu vesile ile, tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.