İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla beraber, TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneği'ni ziyaret ederek dernek Başkanı Samet Çiçek ve üyeleriyle bir sohbet etti.

Ardından Samsun Terziler-Konfeksiyoncular ve Benzeri Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Turgay Karadeniz'i, Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen'i, Gözde Pastanesi sahibi kıymetli esnaf arkadaşımız Bekir Şafak'ı, esnaf Cemil Köseoğlu, Çalıkuşu Restaurant işletmeleri sahibi Ekrem Şafak'ı ziyaret etti.

Kurnaz ziyaretleri boyunca verdiği mesajda, “İlkadım’ı hep birlikte yeniden ayağa kaldıralım” diyerek İlkadım’da gerçek belediyecilik hizmeti, AK Parti’den başkasından alamayacağını sözlerine ekledi.

İhsan Kurnaz iftarını Kızılay Çadırında vatandaşlarla bir arada yaptıktan sonra teravih namazının ardından Kefeli Camii çay ocağında mahalle esnafıyla sohbet etti.

İlkadımlıların kendisine gösterdiği teveccühten gayet memnun olduklarını dile getiren İhsan Kurnaz, rakiplerinin sahaya çıkamadıklarını belirterek, “Bir rakibimiz sahaya anca beş gün önce çıktı. Bir rakibimiz kimseyi toplayamadığı için mitinglerini, açılışlarını iptal ediyor. Saha kanlı canlı bir tek ben varım.

SAHADA BİR TEK BEN VARIM

Her gün, her akşam vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, İftarda, iftar sonrasında, vatandaşlarımızla bir araya geliyor dertleşiyoruz.

Bir dokunuyoruz, bin ah işitiyoruz. Kimse kusura bakmasın İlkadım’ın gönlü güzel hemşerilerimizin dertlerini sıkıntılarını dile getirmeyelim mi, biz bu dertleri sıkıntıları çözeriz demek için, yalnız olmadıklarını göstermek için gelip bir çayını içmeyelim mi? Peki diğerleri neredeler, hani onlar?

Seçimi böyle mi alacaklar… Millet bunlara oy vermez. Sahada İlkadım sokaklarında, en kararlı, en güçlü, en azimli çalışan biziz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın bizlere teveccühü, ilgisi alakasından gayet son derece memnunuz” diye konuştu.