Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Güncel

Manisa’nın “Tek Dam Projesi” Selendi Çampınar’da Anlatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı teşvik etmek ve büyükbaş hayvan üretiminde verimliliği artırmak amacıyla hayata geçirdiği “Tek Dam Projesi” kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantılarının son durağı, Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi oldu.

Manisa’nın “Tek Dam Projesi” Selendi Çampınar’da Anlatıldı
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Kurucu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü teknik personellerinin katıldığı "Tek Dam Projesi" öncesinde ise heyet tarafından proje uygulama sahasında yerinde inceleme yaptı.

Çampınar, Çamyayla, Çamlıca, Papuçlu, Turpçu ve Kurşunlu mahallelerinin muhtarlarının da katıldığı toplantı, üreticilerden büyük ilgi gördü.

Proje hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yusuf Kurucu, “Tek Dam Projesi ile süt üreticilerinin hijyenik, verimli ve kontrollü bir ortamda üretim yapmalarının sağlanmasını, kooperatif üyesi üreticilerin de ekonomik kazançlarının ve yaşam koşullarının iyileştirilmesini hedefliyoruz. Ayrıca, bölgesel hayvancılık üretiminin sürdürülebilirliği, nitrat kirliliğinin önlenmesi ve sürülerin genetik yapılarının iyileştirilmesi de projemiz kapsamında önemli başlıklar arasında yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, kırsal alanlarda üretimi desteklemeye ve üreticilerle iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.