MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel bayramların birlik ve beraberliğin timsali günler olduğunu ifade ederek; “ Havza bu birlik ve beraberliğin zafere dönüştüğü bir ilçe. İnşallah artık bundan sonra hizmet ve icraat zamanı. Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’in öncülüğünde ilçe başkanlarımız ve yönetimlerimiz ile birlikte omuz omuza hizmet etmek için çalışacağız. Sanayimiz ile turizminiz ile ilçemizi her konuda kalkındırmanın gayreti içerisinde olacağız. Sizler bizlere vermiş olduğu değeri bayram günü bizleri yalnız bırakmayarak bir kez daha gösterdiniz. İnşallah daha nica bayramları birlikte idrak ederiz. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.”dedi.

Ak Parti Havza ilçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise tüm katılımcıların bayramı kutlayarak; “Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin.”dedi

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlik ve beraberliğin önemini bu seçimlerde bir kez daha gösterdiğini ifade ederek “ Birlikteliğimiz bu gün çifte bayram kutlamamıza vesile oldu. Allah’a şükürler olsun Büyükşehrimiz ile meclisimiz ile bu seçimden güçlü bir şekilde çıktık.  Önceliğimiz OSB’miz olacak. İnşallah burada kurulacak fabrikaları ile istihdama katkı sunulacak. Yine 5 yıldızlı otellerimiz ile turizm ile kalkınmış daha güçlü bir Havza için çalışacağız. Geçirmiş olduğumuz seçim döneminde Cumhur İttifakımızın ilçe başkanları ile yönetimleri, meclis üyelerimizle birlikte zorlu bir süreç yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli zaman dilemleri. Allah’ımıza şükürler olsun yeniden doyasıya kucaklaştığımız bayramlara kavuştuk. Bayrama ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Başta ilçemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını kutlarım. Rabbim bizlere tekrar nice bayramlara erişmeyi nasip etsin.” dedi.

Programa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP Hukuk Çalışma Grubu Üyesi Hami Korkmazlı, ASFED Denetim Kurulu Üyesi Cesur Çiftçi, ASFED İlçe Başkanı Aydın Kayan, Havza Muhtarı Derneği Başkanı Adem Şahin, Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz, Belediye Meclis Üyeleri ve partinin ilçe yöneticileri ile partililer yoğun katılım gösterdi.