İL BAŞKANI MUCUR ANKARA’DA
Samsun’da AK Parti ile birlikte seçime girecek olan MHP’de aday adaylarının belirlenmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Alaçam ve Asarcık’tan sonra Salıpazarı Belediyesi de MHP’ye bırakılmıştı. İl Başkanı Burhan Mucur’un MHP’ye bırakılan ilçe adaylarının belirlenmesi için Ankara’da titiz bir çalışma sürdürdüğü ifade ediliyor.

MUCUR’UN MESAJI İLGİ ÇEKTİ!
Başkan Mucur’un, Ankara’da bir işkembeciden çekip paylaştığı fotoğrafın altına “Vatanımın her ili her ilçesi her köyü bucağı yemeği ayrı güzel... Samsun’um ayrı bir güzel…” diye yaptığı paylaşım “MHP’nin adayları belirlendi” şeklinde yorumlandı.

MHP’NİN ADAYLARI KAZANIYOR
Samsun’da MHP’ye bırakılan ilçelerde AK Partinin de desteğiyle seçimlerin kazanılacağına kesin gözle bakılıyor. Asarcık ve Alaçam’ın yanı sıra Salıpazarı’nda da seçimin mutlak galibi olarak MHP’nin adayları görülüyor. İl Başkanız Mucur’un önceki gün akşam saatlerinde sosyal medyasından yaptığı paylaşımın ardından MHP’de adayların belirlendiği şeklinde yorumlanmasına neden oldu.

BÜYÜKŞEHİRE ADAY GÖSTERİLMİYOR
MHP’nin Samsun’da üç ilçenin dışında Samsun Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçelerde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne destek vereceği için aday çıkarması beklenmiyor.