Siyaset
Giriş Tarihi : 26-04-2023 23:32

MHP'Lİ İLYAS TOPSAKAL: TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKIDIR

MHP Samsun milletvekili adayı Prof.Dr. İlyas Topsakal, Çarşamba ilçesinde yaptığı konuşmada, "Çarşamba bu iş tamam oyumuz Cumhur İttifakına oyumuz MHP'ye diyor" dedi

MHP'Lİ İLYAS TOPSAKAL: TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun milletvekili adayı İlyas Topsakal, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesine giderek vatandaşlara seslendi.

 

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra ve milletvekili adayları ile birlikte Çarşamba ilçesine çıkarma yapan Topsakal, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Topsakal, Çarşamba ilçesinde yaptığı konuşmada, Çarşamba Bu iş tamam. Oyumuz Cumhur İttifakına. Oyumuz MHP'ye diyor. Çarşamba ovası gerçekten de bozkurtların yuvası" dedi.

 

Türkiye'nin ve genç nesillerin vizyonunun  Cumhur ittifakında olduğunu belirten Topsakal; "Ülkemizi bu seçimlerde ehil ellere teslim etmek zorundayız. Muhalefette bu vizyon yok. Laf var hani icraat? Türkiye'ye hiç bir şey vaadedemiyorlar. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bunların akortu bozuk." dedi.

 

Milletin kararını verdiğini ve Cumhur ittifakının açık ara önde olduğunu sözlerine ekleyen Topsakal; "Muhalefet o kadar yalpa yaptı ki, halkımız bunlara nasıl güvenecek? Kendilerini kandırıyorlar ama benim milletim bunlara asla kanmaz ve oy vermez" diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin