25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkanı Takım Kulüp Başkanı Kemalettin Ercan, Kulüp Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, kulüp Antrenörü Murat Aktaş ve sporcular forma sponsoru olarak takıma katkı sağlayan. Havza OSB yatırımcısı MDG Ahşap Sahibi İş İnsanı Vahdettin Macit’i ziyarete ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkanı Takım Kulüp Başkanı Kemalettin Ercan Macit’e takım olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ercan; “Biz ilçemizden başarılı sporculara destek olmak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ederim.”dedi.

25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkanı Takım Kulüp Başkan Yardımcısı Aydın Kaya ise kulüp olarak sportif başarılara imza atmaya başladıklarını belirterek; “ Kurulduğumuz günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalar ile kulübümüz, ilçemizi ve ilimizi ulusal şampiyonlarda temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. İnşallah uluslararası müsabakalarda sporcularımızda kısa sürede milli forma altında göreceğiz. Bu yolda bizlere destek olan tüm sporseverlerimize teşekkür ederim.”dedi.

MDG Ahşap Sahibi İş İnsanı Vahdettin Macit ise genç sporculara destek olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek; “İnşallah bu gençlerimizi milli takım forması ile görmek bizleri mutlu edecek.”dedi.