Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Siyaset

Özel: Bu Düzen Hem Demokrasiye Hem Ekonomiye Zarar Veriyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM’de düzenlenen 2025 yılının son grup toplantısında iktidara yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özel, konuşmasında demokrasi, ekonomi ve yoksulluk başta olmak üzere sanal bahis ve uyuşturucu iddialarına dikkat çekti.

Özel: Bu Düzen Hem Demokrasiye Hem Ekonomiye Zarar Veriyor!
Paylaş:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki 2025 yılının son grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşık 35 gündür grup toplantısı yapamadıklarını hatırlatan Özel, yılı ağır sorunlar ve büyük acılarla geride bıraktıklarını söyledi.

Konuşmasında demokrasi vurgusu yapan Özel, seçim sonuçlarına saygı gösterilmediğini savunarak, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu seçildi ama yönettirilmiyor. Bu oyunun kuralı demokrasiyle otokrasinin yan yana işlemesi olabilir mi?” ifadelerini kullandı. Özel, sandığa müdahale edilmemesi durumunda vatandaşın bugün daha iyi ekonomik şartlarda yaşayacağını ileri sürdü.

 

https://twitter.com/eczozgurozel/status/2003412556044730438

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.