Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Siyaset

REMZİ ÇAYIR, SAMSUN'A GELİYOR

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Samsun İl Başkanlığı kongresi için 19 Mayıs'ta Samsun'da olacak.

REMZİ ÇAYIR, SAMSUN'A GELİYOR
Paylaş:

Partinin Karadeniz Bölge Başkanı Gökhan Cıgalı Samsun İl Başkanlığı kongresinin kurtuluş şehri Samsun'da ve 19 Mayıs'ta yapılmasının çok anlamlı olduğunu söyleyerek; "Her geçen gün büyüyen ve gelişen partimiz Samsun kongresini 19 Mayıs saat 12.30'ta Yağız Sosyal Tesisleri'nde yapacak. Burada Samsun il başkanımızda belli olacak. Heyecanlıyız. Samsun Karadeniz'in gözbebeği ve kalbi olan bir şehir. Genel başkanımızın 19 Mayıs'ta Samsun'da olması şehrimize ne kadar önem verdiğinin açık bir göstergesidir." diye konuştu.

Milli Yol Partisi'nin yapılacak ilk genel ve yerel seçimlerde kendisine önemli hedefler koyduğunu dile getiren Cıgalı;"Genel başkanımızın önderliğinde ilk seçimde çok büyük bir başarı elde edeceğiz. Ardından yerel seçimlere start vereceğiz. Toplumun özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını bilen bir partiyiz. Halkımızla el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.