Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Magazin

Samsun'da muhteşem düğün

AK Parti 3. Dönem Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya ve Melek Çetinkaya'nın oğlu Ali Mert Çetinkaya, Hidayet ve Gülbahar çiftinin kızları Melike Çelik Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Samsun'da muhteşem düğün
Paylaş:

Samsun'da iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda katılımın olduğu gecede genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, nikahlarını ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı.

 

Çetinkaya ailesinin mimar oğlu Ali Mert Çetinkaya ve Çelik ailesinin seramik öğretim görevlisi kızları Melike Çelik ağır protokol önünde heyecanlı anlar yaşarken espriler havada uçuştu.

 

Samsun siyasetinin düğüne aktığı gecede 3. dönem AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya misafirleriyle tek tek ilgilenirken, mazeretleri  nedeniyle düğüne katılamayan, telgraf ve çiçek gönderen herkese teşekkür etti.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Magazin Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.