Spor
Giriş Tarihi : 29-11-2022 14:08

Samsunspor kalecisi Jakub Szumski: Bu tür maçlar olacak

Takımımızın kalecisi Jakub Szumski, antrenmanlarımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Samsunspor kalecisi Jakub Szumski: Bu tür maçlar olacak

İlk olarak Pazar günü oynadıkları Ankara Keçiörengücü maçını değerlendiren Jakub Szumski, "Öncelikle şunu söyleyebilirim takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Aslında ilk yarıda bulmuş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık güzel de bir galibiyet alacaktık. Özellikle biz golü attıktan sonra baya bir boşluk bulmuştuk. Belki bu tecrübe ile alakalı olabilir ama bu tür şansları yakaladığımızda daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Biz 1 puan kazandık. Ama diğer taraftan da 2 puan kaybettik. Ama bir puan bir puandır. Bu tür maçlar olacak. Daha iyi sonuçlar almamız gerekecek. Bu sebeple bir sonraki maçlara daha iyi hazırlanıp, daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor" dedi.    
Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Altaş Denizlispor maçına da değinen Jakub Szumski, “Sadece ben değil, tüm takım hazır. Sadece yapmamız gereken özellikle iki maçtan 6 puanı hanemize yazdırmak. Hiç kimseyi tabi ki küçük görmeyeceğiz. Daha öncede söylemiştim. Sezon başında çok ciddi puan kayıplarımız oldu. Bu son oynamış olduğumuz karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf bizdik ama 2 puan kaybettik inşallah bundan sonra olmayacak" diye konuştu.
Son olarak taraftara da seslenen Jakub Szumski, “Maça gelsinler çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Sadece evde oynadığımız maçlarda değil, deplasmanda oynadığımız maçlarda da kalabalık bir şekilde gelip bizi destekliyorlar. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Belki bu hafta biraz soğuk olacak ama, onlara çok ihtiyacımız var. Yanımızda dursunlar" şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin