Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-05-2023 18:38

Samsun’un altyapı sıkıntısı kalmayacak

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 2023 yılı Olağan 1’inci Genel Kurul Toplantısı 2’inci Birleşimi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bütün ilçelerimizin altyapı problemlerini tek tek ortadan kaldırıyoruz. Bu şehrin altyapı ile ilgili hiçbir sıkıntısı kalmayacak” dedi.

Samsun’un altyapı sıkıntısı kalmayacak

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 2023 yılı Olağan 1’inci Genel Kurul Toplantısı 2’inci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 3 gündem maddesi görüşüldü.

‘ALTYAPI PROBLEMLERİNİ TEK TEK ORTADAN KALDIRIYORUZ’

Toplantı da konuşma yapan Başkan Demir, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren altyapıya büyük önem veriyoruz. Hem yol, hem altyapı hem de içmesuyu noktasındaki tüm çalışmalarımızı kendi imkan ve ekiplerimizle gerçekleştiriyoruz. Bütün ilçelerimizin altyapı problemlerini tek tek ortadan kaldırıyoruz. Biz her şeyi projelendirdik. Tüm altyapıyı yeniden yapıyoruz. Tekkeköy ilçesinde kurduğumuz Beton Boru, Kilit Parke ve Bordür Fabrikamızda ürettiğimiz ürünlerle de ekonomik anlamda çok daha düşük maliyetle altyapı çalışmalarını gerçekleştirmeye başladık. Hepsi çok kaliteli, uzun ömürlü malzemeler. Bu şehrin altyapı ile ilgili hiçbir sıkıntısı kalmayacak” diye konuştu. Görüşülen gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

AdminAdmin